Una Fira per a tota la Família

placeholder image

El públic familiar és un segment molt atractiu per les empreses pel seu elevat potencial de consum. En un mercat saturat de productes i serveis, desenvolupar estratègies vinculades a les emocions permet generar un vincle més fort entre el consumidor i la marca d’una empresa.

Family Experience vol ser molt més que una fira: pretén ser un espai d’emocions en el qual els visitants visquin noves sensacions mentre realitzen un procés de compra o de consum. Un punt de trobada de les empreses, entitats i agents que ofereixen productes i serveis a les famílies, des dels moments previs al naixement fins que els seus fills tenen 12 anys.

Lloc i Data

placeholder image

Els dies 26 i 27 de maig de 2018, de les 10:00 a les 20:00 hores, el Palau de Fires de Girona (7.815m2 d’espai firal) es convertirà en un lloc privilegiat per a la promoció, exposició i venda de productes del sector infantil i familiar.

Pel seu projecte de ciutat i els seus indicadors de qualitat de vida, la ciutat de Girona reuneix tots els elements per esdevenir la seu d’una fira comercial, lúdica i cultural com Family Experience.

Com arribar-hi

Autopista AP-7
Direcció França
Girona Oest sortida 6B
Ruta N-II

RENFE
Estació de Girona, 5 min a peu.

Linia 11
Parada Palau de Fires

Girona a 17 Km. Barcelona a 115 km.
Perpignan a 100 km.

Sectors representats

Llar

Habitatge, Parament de la llar, Decoració, Interiorisme, Reformes, Mobiliari, Consumibles (llum, gas i aigua), Domòtica, Energies renovables, Electrodomèstics, Jardí, etc.

Alimentació

Restauració, Càtering, Supermercats, Begudes, Receptes, Menjar preparat, etc.

Salut i Cura

Salut, Serveis sanitaris, Mútua, Farmàcia, Parafarmàcia, Higiene, Cosmètica, etc.

Educació

Centres docents, Acadèmies, Escoles de Formació Artística, Material escolar, Excursions, Aules de reforç, Cursos, Extraescolars, etc.

Moda

Roba i complements, Calçat, Perruqueria, Òptica, Rellotges, etc.

Esport i Temps de lleure

Instal·lacions esportives, Clubs esportius, Material esportiu, Camps de treball, Campus esportius, Estades esportives, Casals, Cases de colònies i activitats d’estiu, Estades a l’estranger, Grups d’eplai, Parcs infantils, etc.

Cultura

Biblioteques, Editorials, Museus i Centres d’interpretació, Festvals de cultura, Guies, revistes i publicacions, Llibreries, Portals especialitzats, etc.

Vacances

Turisme familiar, Agències de Viatges, Allotjament, Rutes, Parcs temàtics, d’atraccions i aquàtics, Parcs naturals, Centres de Fauna, Creuers, etc.

Jocs, Tecnologia i Entreteniment

Connectivitat, Electrònica, TV, Fotografia, App’s, Videojocs i consoles, Manualitats, Jocs i joguines, etc.

Mobilitat

Automoció, Motocicletes, Bicicletes, Sistemes de seguretat, Accessoris, etc.

Celebracions i regals

Animació infantil, Espectacles familiars, Organització i decoració per festes, Disfresses, Maquillatge, etc.

Benvingut nadó

Embaràs i preparació al part, Sistemes de reproducció assistida, Puericultura, Pediatria, Lactància, Maternitat, Llistes de naixement, etc.

Mascotes

Animals de companyia, Veterinària, Perruqueria, Accessoris i complements, etc.

Responsabilitat social

Entitats, Empreses i Institucions del Tercer Sector orientades a la infància, Voluntariat, Projectes solidaris, Donacions, etc.

Patrocinadors

Col·laboradors